Setup%252C%2Bbrooke-lark.jpg

Projekter

Ny Nordisk Hverdagsmad

PhD: Udvikling af Ny Nordisk Hverdagsmad - et nyt måltidskoncept, der er både sundt, bæredygtigt og velsmagende - i samarbejde med bl.a. Claus Meyer og Arne Astrup.

Smagsdommer

Smagsdommer for Madens Verden samt Forbrugerrådets blad TÆNK.

H%C3%B8stfoto+2020+%284%29.jpg

Vinmager

Medejer af Château Lasolles vinmarker, der ligger sydøst for Bordeaux i Frankrig, hvor vi producerer den skønneste naturvin.


TV2 Øst

Udvikling af 12 programmer om sund og velsmagende mad til ældre: ’En god start’. Programmerne har været stor succes og genudsendes stadig pga. efterspørgsel fra seerne.

Smag for Livet

Forskning inden for smag i bl.a. skolemad samt udvikling af undervisningsmaterialer.

Coursera

Video-præsentation på internationalt online kursus med titlen: ’The New Nordic Diet - from Gastronomy to Health’. Coursera er verdens største udbyder af Massive Open Online Courses (MOOCs) med over 40 mill. brugere.


Clio Online

Udvikling af online undervisningsmateriale til skolebørn til faget biologi omhandlende Ny Nordisk Hverdagsmad.

MADlejr

Udvikling af MADlejr - et nyt lejrskolekoncept for skolebørn med mad, måltider og bæredygtighed som omdrejningspunkt. I dag er MADlejr en stor succes, og lejrskole nr to åbner snart.

Nordic Food Lab

Udvikling af innovative nye produkter til bl.a. Noma.


Br%C3%A6ndevin%2C+dylan-de-jonge.jpg

Nordisk Brændevin

Udvikling af serie af Nordisk Brændevine med bl.a. Claus Meyer for V&S Distillers.

NNH+kogebog.jpg

Kogebog

Udvikling af opskrifter til kogebog om Ny Nordisk Hverdagsmad, der vandt prisen som verdens bedste kogebog med skandinavisk mad i 2012 ved Gourmand Awards på Les Folies Bergère i Paris og er solgt i mere end 50.000 eksemplarer.

Greater Cph - Fremtidens madmekka

Forskning inden for hvordan man skaber succesfulde madoplevelser i et forbrugerperspektiv.


SB FOOD INNO

Bevilget 15 mio. kr fra Interreg South Baltic Programme til projekt med hovedformålet at styrke innovationskapaciteten hos SMV’er inden for fødevaresektoren i South Baltic regionen.

Danskernes Akademi

Optagelse til DR2 om Ny Nordisk Hverdagsmad - og om at skabe en bæredygtig madkultur.

Kulinarisk Kørekort

Udvikling og afholdelse af 2-dages kursus for studerende på Ernæring og Sundhed på University College Sjælland med det formål at styrke de studerendes kompetencer til at arbejde med mad og måltider i praksis.